DIA A DIA A L'ESCOLA

FESTIVAL de NADAL ’19

Jo voldria que tot l’any fos com Nadal. Si pogués fer un sol desig realitat. Jo voldria que tot l’any hi hagués pau, que hi hagués amor. Jo voldria que tot l’any fos com Nadal. Bones Festes i Feliç Any 2020 !

Read More

Publicitat Activa

En aquest espai publiquem els documents per a l'organització i la gestió dels centres educatius  i fem públiques les informacions del nostre centre educatiu en compliment de la política de transparència i accés a la informació pública.

Read More

Bon Nadal

En aquestes dates tan especials us volem dir ben alt: US ESTIMEM MOLT I BON NADAL!

Read More

Informacions Curs 19-20

En aquesta entrada trobareu les informacions principals per al curs 19-20. Els documents inclouen els principis organitzatius i d'altres dades concretes per a aquest curs.

Read More

Mare Ràfols

Celebrem i commemorem cada curs escolar el dia de la Mare Maria Ràfols fundadora de la nostra escola; el celebrem d'una manera molt emotiva amb diferents activitats lúdiques i culturals.

Read More

EL DIA A DIA AL MENJADOR

Menú i proposta de calories i sopars de cada mes al menjador de l'escola. Per saber-ne més de la vida dels alumnes al centre: el dia a dia al menjador.

Read More

La verema’19

Un projecte interdisciplinari on es vincula el nostre entorn més immediat la vinya, el raïm i la verema amb el treball a les aules de les etapes d'infantil i de primària.

Read More

La Festa Major entra a l’escola’19

Gaudim i som protagonistes de la Festa Major de la nostra vila !

Read More

Projecte Barreres Arquitectoniques

Ja disposem d’un nou accés a l’escola per la façana del carrer Sant Pere! Us recordem que a l’estiu de l’any 2020 engegarem el projecte per enderrocar l’edifici lateral del patí i iniciar les obres de construcció d’una estructura que tindrà un ascensor i unes escales d’emergència.

Read More

TOT ÉS CAMÍ DES D’ARA LEMA CURS 19-20

Hem arribat a setembre i comencem un nou curs, el camí ja està iniciat, les emocions estan a flor de pell, tant pels grans com pels petits, els petits de P3 perquè comencen un nou camí, els altres perquè ens retrobem amb la màgia, la il.lusió, els somriures, les rialles, les ganes de seguir creixent, les ganes d'aprendre i de començar l'aventura. Que tingueu tot@s un bon i profitós curs !

Read More

BON INICI DE CURS 19-20

L’inici del nou curs està a tocar. En aquest període de descans ens hem carregat les piles i ja estem desitjant retrobar-nos. El dia 12, els alumnes i les alumnes de la nostra escola tornaran a omplir les aules amb els seus somriures, amb les motxilles ben plenes de nous reptes, de nous objectius; amb ganes d’aprendre, de millorar, de madurar, i de ben segur que superaran totes les expectatives en finalitzar el curs.

Read More

P-3 Curs 19-20

Benvinguts a casa vostra @santjosepvila19_20 PER FI A L'ESCOLA! Ja sou entre nosaltres, us estàvem esperant! Tota la comunitat educativa de la que ja formeu part us desitgem un molt bon curs 2019-2020 i una molt bona estada a aquesta la vostra escola.

Read More

Felicitats per la feina ben feta! curs 18-19

Amb satisfacció i agraïment us podem dir que ha estat un curs en què a més de créixer i aprendre en les activitats escolars de cada dia, els nostres alumnes han portat arreu el bon ambient de treball, l'esforç i la constància en les feines. Bon i merescut ESTIU!

Read More

Graduació 6è. de Primària Curs 18-19

Existir és canviar, canviar és madurar, madurar és creació sense fi (Henri Bergson). Heu aconseguit l'objectiu: habilitats, responsabilitat, coneixements, perseverança, esforç, resultats, ser persones amb valors ... Seguireu amb aquesta experiència en una nova etapa: "nous camins, nous reptes". Felicitats !

Read More

Graduació ESO Curs 18-19

Amb aquesta celebració volem donar la benvinguda als nous graduats de la nostra escola i, al mateix temps, convidar-vos a acompanyar-nos a l'acte de graduació per compartir amb tots vosaltres aquesta data.

Read More

Festival Fi de Curs’19

Un any més arriba el final del curs escolar, un curs ple d’ experiències i de moments inoblidables i entranyables. Per celebrar-ho, el divendres 14 de Juny, ens trobarem a l’escola famílies, mestres i alumnes i compartirem una estona acompanyats de les actuacions per part de l’alumnat.

Read More

@SantJosep a la XARXA

L'escola connectada

ALEXIA

Plataforma de gestió i comunicació amb les famílies

ALEXIA

BLOG de P-3

La INFORMÀTICA entra a INFANTIL

Fes clic i aprèn!

BLOG de P-4

La INFORMÀTICA entra a INFANTIL

Fes clic i aprèn!

BLOG de P-5

La INFORMÀTICA entra a INFANTIL

Fes clic i aprèn !

BLOG ETAPA INFANTIL

TOT INF

Mira què fem

PINGÜINS

EL DIA a DIA a P-3

Bloc de P-3

DOFINS

El DIA a DIA a P-4

Bloc de P-4

GIRAFES

El DIA a DIA a P-5

Bloc de P-5

HISTÒRIC ETAPA INFANTIL

TOT INF

Mira què fem

BLOG de CI

Bloc 1r. PRI

TOT TARDOR

Fira de Tardor

TOT FESTA MAJOR

La Festa Major

TOT PICASSO

Picasso a l'aula

TOT VAN GOGH

Van Gogh a l'aula

PINTANT MIRÓ, PICASSO, VAN GOGH

PINTANT MIRÓ, PICASSO, VAN GOGH

TOT JOAN MIRÓ

Recursos Educatius

Joan Miró a l'aula

PER A UNA CULTURA DE LA PAU

Educant en valors

El dia de la Pau a la nostra escola

ANGLÈS -on line-

Anglès Primària on-line

Anglès on-line

NUTRICIÓ i SALUT

El nostre blog

Programa Escola

APPS per INFANTIL

Bloc apps

A TRAVÉS DE LA IMATGE

Transversalitat de continguts a través de la imatge

Educant la mirada

EDUCACIÓ EMOCIONAL

Treballant la intel.ligència emocional

Emociona't

¿QUÉ ES POESÍA?

La poesia a la etapa de primària

Llegim, recitem, ...

EINES 2.0

Recursos Educatius

Recursos a la xarxa

TOT WEB 2.0

web 2.0

EVA etapa ESO

Entorn Virtual d'Aprenentatge

Virtus Class