DIA A DIA A L'ESCOLA

EL DIA A DIA AL MENJADOR

Menú i proposta de calories i sopars de cada mes al menjador de l'escola. Per saber-ne més de la vida dels alumnes al centre: el dia a dia al menjador.

Read More

+Música

Projecte + Música: ens endinsem en aquesta experiència d’aprenentatge d’instruments musicals a les escoles; un projecte impulsat des de l’Ajuntament per oferir un espai on portar a la pràctica l’aprenentatge d’un instrument en l’horari lectiu.

Read More

Cultura emprenedora a l’escola

Durant aques curs, l'alumnat de 5è. de Primària, gestionarà una cooperativa. Aquest procés comporta constituir l'empresa, escollir el producte, dissenyar la imatge corporativa, fer difusió i comunicació del projecte, produir i vendre en un mercat local, aportant part dels beneficis a projectes d'interès social.

Read More

ART I EDUCACIÓ

Educació Artística i coneixement: a l'àrea de treball visual i plàstic incloem el món de l'art dins les nostres programacions. Fem tallers centrats en l'estudi d'un artista, on es coneixen aspectes de la seva vida i algunes de les seves creacions.

Read More

EL POM DE DALT

Cada curs som notícia a la secció Pom de Dalt del setmanari comarcal el 3 de vuit. En aquesta entrada hi podreu llegir un resum d’algunes de les publicacions i veure les fotografies més representatives dels diferents projectes publicats.

Read More

DIA de la PAU ’20

Aquest any a l’escola tenim una idea comú per reclamar la Pau arreu del món; ens manifestem a favor d’un futur millor, a favor de la tolerància tot centrant la nostra atenció en la llibertat i reivindicant les actituds i accions que afavoreixin la pau i el benestar social dins de la societat.

Read More

Publicitat Activa

En aquest espai publiquem els documents per a l'organització i la gestió dels centres educatius  i fem públiques les informacions del nostre centre educatiu en compliment de la política de transparència i accés a la informació pública.

Read More

FESTIVAL de NADAL ’19

Jo voldria que tot l’any fos com Nadal. Si pogués fer un sol desig realitat. Jo voldria que tot l’any hi hagués pau, que hi hagués amor. Jo voldria que tot l’any fos com Nadal. Bones Festes i Feliç Any 2020 !

Read More

Bon Nadal

En aquestes dates tan especials us volem dir ben alt: US ESTIMEM MOLT I BON NADAL!

Read More

Informacions Curs 19-20

En aquesta entrada trobareu les informacions principals per al curs 19-20. Els documents inclouen els principis organitzatius i d'altres dades concretes per a aquest curs.

Read More

Mare Ràfols

Celebrem i commemorem cada curs escolar el dia de la Mare Maria Ràfols fundadora de la nostra escola; el celebrem d'una manera molt emotiva amb diferents activitats lúdiques i culturals.

Read More

La verema’19

Un projecte interdisciplinari on es vincula el nostre entorn més immediat la vinya, el raïm i la verema amb el treball a les aules de les etapes d'infantil i de primària.

Read More

La Festa Major entra a l’escola’19

Gaudim i som protagonistes de la Festa Major de la nostra vila !

Read More

Projecte Barreres Arquitectoniques

Ja disposem d’un nou accés a l’escola per la façana del carrer Sant Pere! Us recordem que a l’estiu de l’any 2020 engegarem el projecte per enderrocar l’edifici lateral del patí i iniciar les obres de construcció d’una estructura que tindrà un ascensor i unes escales d’emergència.

Read More

TOT ÉS CAMÍ DES D’ARA LEMA CURS 19-20

Hem arribat a setembre i comencem un nou curs, el camí ja està iniciat, les emocions estan a flor de pell, tant pels grans com pels petits, els petits de P3 perquè comencen un nou camí, els altres perquè ens retrobem amb la màgia, la il.lusió, els somriures, les rialles, les ganes de seguir creixent, les ganes d'aprendre i de començar l'aventura. Que tingueu tot@s un bon i profitós curs !

Read More

BON INICI DE CURS 19-20

L’inici del nou curs està a tocar. En aquest període de descans ens hem carregat les piles i ja estem desitjant retrobar-nos. El dia 12, els alumnes i les alumnes de la nostra escola tornaran a omplir les aules amb els seus somriures, amb les motxilles ben plenes de nous reptes, de nous objectius; amb ganes d’aprendre, de millorar, de madurar, i de ben segur que superaran totes les expectatives en finalitzar el curs.

Read More

@SantJosep a la XARXA

L'escola connectada

ALEXIA

Plataforma de gestió i comunicació amb les famílies

ALEXIA

BLOG de P-3

La INFORMÀTICA entra a INFANTIL

Fes clic i aprèn!

BLOG de P-4

La INFORMÀTICA entra a INFANTIL

Fes clic i aprèn!

BLOG de P-5

La INFORMÀTICA entra a INFANTIL

Fes clic i aprèn !

BLOG ETAPA INFANTIL

TOT INF

Mira què fem

PINGÜINS

EL DIA a DIA a P-3

Bloc de P-3

DOFINS

El DIA a DIA a P-4

Bloc de P-4

GIRAFES

El DIA a DIA a P-5

Bloc de P-5

HISTÒRIC ETAPA INFANTIL

TOT INF

Mira què fem

BLOG de CI

Bloc 1r. PRI

TOT TARDOR

Fira de Tardor

TOT FESTA MAJOR

La Festa Major

TOT PICASSO

Picasso a l'aula

TOT VAN GOGH

Van Gogh a l'aula

PINTANT MIRÓ, PICASSO, VAN GOGH

PINTANT MIRÓ, PICASSO, VAN GOGH

TOT JOAN MIRÓ

Recursos Educatius

Joan Miró a l'aula

PER A UNA CULTURA DE LA PAU

Educant en valors

El dia de la Pau a la nostra escola

ANGLÈS -on line-

Anglès Primària on-line

Anglès on-line

NUTRICIÓ i SALUT

El nostre blog

Programa Escola

APPS per INFANTIL

Bloc apps

A TRAVÉS DE LA IMATGE

Transversalitat de continguts a través de la imatge

Educant la mirada

EDUCACIÓ EMOCIONAL

Treballant la intel.ligència emocional

Emociona't

¿QUÉ ES POESÍA?

La poesia a la etapa de primària

Llegim, recitem, ...

EINES 2.0

Recursos Educatius

Recursos a la xarxa

TOT WEB 2.0

web 2.0

EVA etapa ESO

Entorn Virtual d'Aprenentatge

Virtus Class