BLOC

Dia a dia a l'escola

Festival FI de CURS

A l'escola, com a culminació de cada any escolar, organizem el festival de fi de curs amb la participació de tot l'alumnat.

Read More

EL DIA A DIA AL MENJADOR

Menú i proposta de calories i sopars de cada mes al menjador de l'escola. Per saber-ne més de la vida dels alumnes al centre: el dia a dia al menjador.

Read More

Joverd

La nostra participació en l'edició d’enguany del JOVERD

Read More

SantJordi-16

Celebrem com cada any a la nostra escola la Diada de Sant Jordi a Catalunya -festa que se celebra el 23 d'abril amb el Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l'amor-. És el dia dels enamorats, i per això des del segle XV és costum regalar una rosa vermella «com la sang» a l'estimada. A la dècada de 1930 s'hi afegeix el costum de regalar un llibre al noi, amb motiu del dia del llibre

Read More

Save the Children

Una de les activitats programades per aquest dia són les PUNTS DE LLIBRE SOLIDARIS, una iniciativa de l'organització SAVE THE CHILDREN. Cada nen/a fa a l'escola 4 punts de llibre que després vendrà entre els seus familiars i amics. En fer i vendre els punts de llibre solidaris ajudarem a què els nins d'ETIÒPIA rebin aliments, vacunes, atenció sanitària i educació. El donatiu és voluntari a partir de 0'50€ o 1€.

Read More

Viatge Fi ETAPA ESO

English Mini Week for Secundary, 6 dies in England studying Culture, living with families and carrying out a project and local visits together with native staff

Read More

Informació general sobre la PREINSCRIPCIÓ

La preinscripció és el tràmit que cal fer per ser admès per primera vegada en un centre. En aquesta entrada us informem de tot el que cal per fer la preinscripció.

Read More

LA PAU

Participem en el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (o el seu acrònim DENIP), conegut també com a Dia Mundial o Internacional de la No-violència i la Pau. En aquest dia som més conscients que mai de la necessitat d'una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau.

Read More

CARNAVAL

Aquest any recuperem la tradició del Carnaval en l'ús de la màscara que oculta el rostre. Veniu a veure la vistosa mostra de màscares d'animals i distruteu dels diferents balls, comparseries i mascarades.

Read More

PORTES OBERTES

Escollir escola és una decisió important i les primeres etapes de l'escolaritat són decisives per a la formació de les capacitats bàsiques. Pares/Mares, teniu la responsabilitat i el dret d'escollir el tipus d'escolaritat que voleu per als vostres fills/es. Veniu a conèixer la nostra metodologia i els estils d'aprenentatge que ens caracteritzen. Us hi esperem !

Read More

PREINSCRIPCIÓ

Període de Preinscripció per al curs 2016-17 a les etapes d'Infantil, Primària i Secundària. Informació sobre la nostra escola, els tràmits, el calendari i la normativa. PREINSCRIU-TE!

Read More

Concurs Pessebres

La nostra participació des de P-3 a 6è. de Primària en el IV concurs de Pessebres de Mútua Penedès. Fer el pessebre és com participar en un gran joc de construccions on posem imaginació i il.lusió. Participar suposa mantenir viva una tradició molt arrelada a Catalunya tot estimulant el treball en equip, la creativitat, la tenacitat i la paciència.

Read More

ÉS NADAL

Per NADAL: FELICITAT, per l'ANY NOU: PROSPERITAT i per sempre: la nostra AMISTAT.

Read More

BON NADAL

Felicitar el NADAL: una bona manera de fomentar la participació activa de tot l'alumnat amb la creació d'aquest felicitació de manera col.laborativa. En el disseny hi han participat vuit alumnes de les etapes de primària i secundària i en les gravacions tots i totes en són protagonistes. Esperem que la gaudiu i que passeu unes bones festes de nadal. Per NADAL: FELICITAT, per l'ANY NOU: PROSPERITAT i per sempre: la nostra AMISTAT.

Read More

FIRA de NADAL

"Ben puntual ens arriba un altre any la gran Fira de Nadal" Us hi esperem ! Dissabte, 19 de desembre a les 11,30 a l'escola.

Read More

L’hort escolar

Inicis de l'hort a l'escola

Read More

1r. Cros SantJosep

Potenciant la vessant formativa de la pràctica esportiva

Read More

Santa Cecília

Per Santa Cecília plegats celebrem aquesta diada ben musicalment

Read More

La Festa Major entra a l’escola

Gaudim i som protagonistes de la Festa Major de la nostra vila !

Read More

Curs 2014-15

Per al RECORD: recull de fotos de grup del curs 2014-15

Read More

Estrenem nova web

A mesura que han anat apareixent nous sistemes i dispositius, a l’Escola han sorgit noves necessitats, a les que anem donant resposta amb tecnologies i estàndars nous com és el cas de la pàgina web que aquest curs 2015-16 estrenem.

Read More

Temps d’esbarjo

Fomentant el joc lliure i espontani, els aspectes afectius, socials i l’adquisició d’unes normes en l’ús del material i de l’espai.

Read More

Fira del Gall

La nostra participació en la Fira del Gall o de Sant Tomàs. Treballs visuals i plàstics de l'alumnat de 1r. i 2n. de primària.

Read More

@SantJosep a la XARXA

L'escola connectada

ALEXIA

Plataforma de gestió i comunicació amb les famílies

ALEXIA

BLOC de P-3

La INFORMÀTICA entra a INFANTIL

Fes clic i aprèn!

BLOC de P-4

La INFORMÀTICA entra a INFANTIL

Fes clic i aprèn!

BLOC de P-5

La INFORMÀTICA entra a INFANTIL

Fes clic i aprèn !

GIRAFES

el dia a dia a P-5

el dia a dia a P-5

TOT WEB 2.0

web 2.0

APPS per INFANTIL

Bloc apps

TOT TARDOR

Fira de Tardor

PER A UNA CULTURA DE LA PAU

Educant en valors

El dia de la Pau a la nostra escola

A TRAVÉS DE LA IMATGE

Transversalitat de continguts a través de la imatge

Educant la mirada

¿QUÉ ES POESÍA?

La poesia a la etapa de primària

Llegim, recitem, ...

EDUCACIÓ EMOCIONAL

Treballant la intel.ligència emocional

Emociona't

EINES 2.0

Recursos Educatius

Recursos a la xarxa

ANGLÈS -on line-

Anglès Primària on-line

Anglès on-line

NUTRICIÓ i SALUT

El nostre blog

Programa Escola

TOT FESTA MAJOR

La Festa Major

TOT JOAN MIRÓ

Recursos Educatius

Joan Miró a l'aula

TOT PICASSO

Picasso a l'aula

TOT VAN GOGH

Van Gogh a l'aula